Conti Audi kesä

Rengasmarket Tili

Osta nyt, maksa myöhemmin

Ostaessasi tuotteita tai palveluita Rengasmarket Tilillä valitset milloin ja miten haluat maksaa.
Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen

  • Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lähetä puhelimitse tekstiviesti RENGASMARKET numeroon 18 311.
  • Kun tiedät tarvitsemasi rahoituksen määrän, voit myös hakea luottoa klikkaamalla sivun alareunassa olevaa linkkiä ja täyttämällä sähköisen lomakkeen. Voit myös asioida paikan päällä myymälässämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme on apunasi.
  • Luotonantajana toimii Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.
renkaan tasapainotus
renkaan tasapainotus

Saamasi edut

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Kysy lisää Rengasmarket Tilistä

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, kampanjasta tai tiliehdoista, olethan yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma klo 11–17 ja ti–pe klo 10–17). Ajankohtaiset yhteystiedot voit varmistaa Resurs Bankin sivuilta.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Best Drive Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Rengasmarket Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Laskelma on voimassa 1.3.2024 jälkeen avatuilla tileillä.
Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTOVUOSIKORKOLUOTTOKULU/KK
30–60 pv0 %0 €
12 kk0 %5,60 €
24 kk12,90 %5,60 €
48 kk15 % + Viitekorko5,60 €

Rengasmarket Tili on fiksu ja vaivaton tapa rahoittaa uusien renkaiden osto. Voit itse päättää haluatko maksaa laskulla vai sinulle sopivissa erissä.